Automatiske annoncer på DBA direkte fra din webshop

Med Boost Connect henter vi automatisk dine produkter og opretter dem som annoncer på DBA. Slip for at oprette og vedligeholde annoncer manuelt.

Illustration

Hvordan fungerer det

Boost Connect er en udvidelse til DBA Boost, som giver mulighed for at synkronisere produkter fra din hjemmeside til annoncer på DBA. Tilføjer du et nyt produkt på din webshop eller ændrer et eksisterende - såsom retter prisen eller tilføjer ekstra billeder - vil vi automatisk registrere dine ændringer og opdatere de pågældende annoncer på DBA.

Har du en webshop med mange produkter eller ønsker du blot at spare tid på oprettelse af annoncer, er Boost Connect noget for dig. Du kan til enhver tid logge ind i DBA Boost og se dine annoncer, som vi har importeret fra din webshop. Her får du også adgang til statistik, så du kan følge med i, hvordan dine annoncer klarer sig på DBA.

Det eneste du skal bruge for at komme i gang med Boost Connect, er et udtræk med dit produktkatalog fra din webshop - som du kender det fra platforme som Google Shopping og Pricerunner. Dette udtræk skal være tilgængelig på en link-adresse, f.eks. min-webshop.dk/feed.xml

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang.

Vores kunder siger

Om du er en mindre eller en større virksomhed, giver vi dig et enkelt og effektivt annonceringsværktøj.

Lasse Gram Pedersen

"Vi bruger DBA BOOST som en meget vigtig del af vores markedsføring, det er nemt og det giver omgående trafik og tilfredse kunder."

Lizanette Gydegaard Holm

"Vi startede med at bruge DBA Boost, da vores varehuse måtte lukke midlertidigt grundet Covid-19. Det gav udfordringer for det, vi kalder ’Rodebutikken’, da der hobede sig for mange demo varer op. DBA Boost blev hurtig en succes for vores kunder, og derfor valgte vi også at fortsætte, selvom vores varehuse igen er åbne."

Lisa Lave Høgh

"DBA Boost er let og overskueligt, og vi når ud til langt flere potentielle kunder."

Fast månedlig pris

3 måneders binding

Lille

0-100 annoncer

1099 kr. /

Alle priser er ex. moms

Anbefalet

Stor

100-300 annoncer

1499 kr. /

Alle priser er ex. moms

Spar 50%

Størst

300-600 annoncer

1999 kr. /

Alle priser er ex. moms

Har du mere end 600 produkter? Kontakt os for en skræddersyet aftale.

Alle pakker indeholder:

  • Adgang til 1,5 mio købeklare brugere
  • Spar tid på annonceoprettelse
  • Virksomhedsprofil på DBA