Annoncering på DBA: Sådan kommer du i gang med DBA Boost

Har du en lille fysisk butik eller hobbyvirksomhed, der ønsker at øge salget, eller ejer du en større virksomhed, som gerne vil supplere det eksisterende salg?

Men føler du samtidig, at der er lidt langt fra en hverdag med fysisk kundekontakt til at begynde at sælge dine produkter online? Det føles måske endda en smule uoverskueligt?

DBA Boost kan være den oplagte løsning for dig, hvis du er en:

 • Fysisk butik
  For dig, der bruger online som supplement til din fysiske forretning.
 • Webshop
  For dig, der kun fokuserer på salg og marketing online.
 • Hobbyist
  For dig, der har en hobby, som du gerne vil tjene penge på.

Det eneste, du skal gøre, er at vælge en pakke - alle med 30 gratis prøveperiode uden binding - og indtaste dine kontaktoplysninger. Du er i gang inden for 3 minutter.

Men du har måske brug for lidt flere fif til at komme ordenligt i gang med DBA Boost. Dem får du her.

Opret en annonce med DBA Boost

Når du har oprettet din DBA Boost-profil, bliver du introduceret til funktioner og muligheder, der ligner det, du også ser som privatperson.

Nu handler det om at få oprettet en annonce (eller flere), så du kan begynde at sælge nogle varer. Gennem DBA Boost har du adgang til et ubegrænset antal annoncer, så det er bare med at få oprettet alle dem, du kan.

Opret en annonce på DBA i 3 trin:

 1. Indtast en beskrivelse af din vare.
 2. Læg et billede på.
 3. Sæt en god pris.

Så er du klar til at sælge dine produkter på DBA. Og husk, at du bliver holdt i hånden igennem hele processen via tips og gode råd.

Når annoncen er "live" på DBA, kan du følge med i, hvor mange der ser den, hvor mange der klikker på den, og hvor mange der markerer den som favorit.

På den måde får du en fornemmelse af, om det er den rigtige vare, du har sat til salg, om prisen er den rigtige osv.

Som en del af dit abonnement får du muligheden for at fremhæve et antal af dine specielle produkter, som får ekstra synlighed på DBA. Afhængigt af, hvilken pakke du køber, får du 5, 10 eller 20 såkaldte stjerneannoncer.

En stjerneannonce får maksimal synlighed på DBA. Den kommer på forsiden og bliver topbanner. Stjerneannoncer kan bruges til varer, du gerne vil af med, eller til dine bedstsælgende varer.

Du kan til enhver tid ændre, hvilke produkter der skal fremhæves, og når en vare er solgt, kan du bruge stjernen på en anden annonce.

Skil dig ud online med dine annoncer på DBA

Flere hundrede små danske virksomheder er allerede en del af DBA Boost. Derfor er det vigtigt, at du er i stand til at skille dig ud i mængden med dine annoncer.

En måde, du kan skille dig ud med dine produkter, er ved at have en konkurrencedygtig pris. Du skal huske, at det er DBA, og folk kigger forbi for at finde et godt tilbud, så priserne på dine varer må ikke ligge langt væk fra prisniveauet på konkurrerende produkter. Begynd med at lave nogle søgninger på DBA, så du kan sætte prisen efter niveauet.

En anden måde, du skiller dig ud med dine annoncer online, følger automatisk med, når du sælger produkter gennem DBA. Som Danmarks største handelsplads er DBA synlig på Google. Det betyder, at hvis en potentiel kunde søger efter noget på Google, bliver du fundet via den indeksering. Dine annoncer drager simpelthen fordel af DBA's synlighed på søgemaskinen.

2 trin til succes på DBA Boost

Med andre ord får du med DBA Boost dit helt eget butiksvindue på internettet. Og med 1,5 millioner unikke brugere på DBA har du også adgang til 1,5 millioner potentielle kunder.

Hvis du så også følger disse to ganske enkle råd herunder, så er grundlaget for din succes lagt:

 1. Udfyld profilen. Når du opretter dig på DBA Boost, får du en premium-profil med mulighed for at præsentere din virksomhed med åbningstider, beskrivelse, logo og et kort, så brugerne kan se, hvor butikken ligger. Sørg for at udfylde din profil, så brugerne nemt kan se, at du er en seriøs butik. Jo mere du udfylder, desto nemmere er det for kunden at relatere sig til dig.
 2. Lav gode annoncer. Billeder sælger, så sørg for at få taget nogle gode billeder. De må ikke være slørede, taget i et halvmørkt rum eller svære at afkode. Sæt en god pris og lav en god beskrivelse af varen. Der er også mulighed for at sætte kryds ved forskellige selling points, f.eks. om du tilbyder fragt, eller om der er reklamationsret.

Vi gør det nemt at annoncere online